Articole

Dragii nostri, elevi si parinti,


Ne bucuram sa va regasim pe site-ul nostru si speram, cat mai curand, si in Centrul nostru de meditatii si dezvoltare personala.
Ne dorim ca acest Centru si acest site sa fie floarea care va face primavara la un moment dat in invatamantul romanesc. Daca nu in toata gradina, macar intr-un colt al ei. Vrem sa fie o alternativa la ceea ce se intampla in invatamantul de stat din Romania.
Vrem sa va cunoastem pe voi, dragi elevi, cei care va doriti ceva de la viata, cei care aveti nevoie sa fiti respectati si recunoscuti pentru ceea ce sunteti voi, cei care vor sa invete dar nu stiu care e stilul adecvat personalitatii lor, cei care vor o cariera dar inca n-au descoperit in ce domeniu.
Vrem sa va cunoastem pe voi, dragi parinti, pentru ca impreuna sa dam contur personalitatii si viitorului copiilor nostri.

Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala este locul unde veti gasi:

 • Pegagogie centrata pe elev;
 • Pedagogie a muncii motivate;
 • Pedagogie a comunicarii si cooperarii;
 • Educatie prin reusita;
 • Respectul identitatii personale si al diversitatii;
 • Insusire a notiunilor cu placere si prin experimentare;
 • Folosirea erorilor ca parte integranta a procesului de invatare;
 • Invatarea intr-un climat de securitate si libertate;
 • Tehnologie educationala de ultima ora, adaptata fiecarei materii in parte;
 • Jocuri, concursuri, activitati complementare studiului;
 • Modalitati inovative si indraznete de invatare.


Site-ul acesta nu cuprinde toate ideile si surprizele pe care vi le-am pregatit. Unele din ele vor veni chiar de la voi pentru ca vrem sa fim ca o fiinta ce creste in cel mai frumos mod cu putinta.

Va asteptam sa va aratam ce am pregatit pentru voi!
Cu drag,

Echipa CMDP (Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala)

Unde fac meditații?

Unde fac meditații?

  La început de an școlar părinții au, pe lângă grija cumpărării celor necesare, și grija găsirii unui meditator bun. Cei care cunosc profesori buni din anii anteriori sunt liniștiți dar sunt și multe cazuri în care părinții și el..
Facem curat doar când avem musafiri? Despre inspecții.

Facem curat doar când avem musafiri? Despre inspecții.

Profesoara de engleza a copilului meu , elev în clasa a IV-a,  are inspecție. Nu știu exact ce tip de inspecție este pentru că dumneaei predă engleza și înțeleg că, de câteva ore încoace, la clasă nu se mai face engleză cise  face rom&a..
Ce știu să fac? Nimic! Atunci mă fac profesor.

Ce știu să fac? Nimic! Atunci mă fac profesor.

Atenție! Înainte de a vă supăra, citiți până la sfârșit!   Statutul de părinte m-a pus în situații care mi-au arătat calitatea unei părți din corpul didactic românesc dar statutul de manager al CMDP m-a pus faț&..
Alege profilul corect de liceu!

Alege profilul corect de liceu!

Înainte de a începe o colaborare, așa cum am mai spus, am o întâlnire de aproximativ 30 de minute în care cunosc elevul. Completez o fișă unde, printre alte rubrici, am una în care trebuie să îmi spună 3 materii preferate și 3 materii..
Angajam Office Assistant

Angajam Office Assistant

  Avem multă treabă și nu ne mai descurcăm fără ajutor. De aceea, angajăm OFFICE ASSISTANT pentru locația noastră din București. Persoana care va ocupa acest post trebuie să: 1. Să știe să zâmbeasc..
Vrem sa facem scoala, nu meditatii!

Vrem sa facem scoala, nu meditatii!

Am mai scris de câteva ori despre meditațiile ca o moda. Uneori moda asta vine de la părinti dar, din păcate, de multe ori moda vine de la profesori. Am auzit deseori, ca motivație a profesorului pentru faptul că unii elevi nu înțeleg la oră, faptul c..
Pariez pe succes

Pariez pe succes

În fiecare an, am facut un pariu, eu cu mine, că un anumit elev din Centru ia bacalaureatul. De fiecare dată a fost vorba despre un elev care terminase de ceva vreme liceul, nu dăduse mare importanță învățăturii la momentul acela și acum alegea ..
Evaluari gratuite

Evaluari gratuite

Dragi părinți, din experiența anilor anteriori știm că din semestrul al doilea al fiecărui an școlar se așterne o teamă de examenul de Evaluare Națională si Bacalaureat. Majoritatea nu știți exact care este nivelul de cunoștințe al copilului și dacă..
Adevarul despre meditatii

Adevarul despre meditatii

Adevărul despre meditații   O serie de părinți și-au manifestat suspiciunea față de faptul că, deși conduc un Centru de meditații, nu încerc să coving oamenii că ele sunt absolut necesare ba, din contră, de multe ori spun că ..
De vorba cu copilul tau

De vorba cu copilul tau

Am observat că mulți dintre părinți (și aici mă includ pe mine în fruntea listei) suntem de fapt niște lupi moraliști. Copiii sesizeaza foarte repede asta si ne taxează, mai ales dacă sunt adolescenți. Nu-ți roade unghiile, spunem în timp ce le ro..

--Pagina 1 din 4--