Acasa > Articole > Adevarul despre meditatii
Adevarul despre meditatii

Adevărul despre meditații

 

O serie de părinți și-au manifestat suspiciunea față de faptul că, deși conduc un Centru de meditații, nu încerc să coving oamenii că ele sunt absolut necesare ba, din contră, de multe ori spun că meditațiile nu sunt necesare și pot face în unele cazuri mai mult rău decât bine.

De ce aleg să fiu cinstită cu dumneavoastră? Pentru ca eu cred în creșterea afacerii pe termen lung, prin oferirea de ajutor real  astfel încât părinții să simtă că a meritat să aloce o sumă din bugetul familiei pe meditații. Cei care încearcă să vă vândă meditațiile pe post de panaceu universal seamănă cu cei care fac reclamă suplimentelor alimentare: în cel mau bun caz nu vă fac nici rău nici bine, doar irosiți niște bani.

Oferta de meditații este extrem de variată și o găsiți pe net: meditații adevărul, meditații online, meditații București, meditații olx....oricare dintre aceste formule de căutare vă vor duce la zeci, poate chiar sute de rezultate. Mai ales în formă neorganizată, se estimează că această piață ajunge la 300 de milioane de euro. Profitabil, nu?

Am și eu copii la școală și vă spun, cu mâna pe inimă, când aș opta eu pentru meditații:

Pentru punctele 1- 4, meditațiile e bine să fie oferite pe termen scurt, până la remedierea situației. Punctul 5 se referă la elevii claselor a VIII-a și a XII-a în mare parte cu precizarea că, sunt situații în care meditațiile la română și matematică pentru Evaluarea Națională e bine să înceapă în clasa a VII-a  iar meditațiile pentru admiteri grele în clasa a XI-a.

 

Data viitoare, în cotinuarea acestui articol, vă voi spune și când nu mi-aș da copilul la meditații.

Să vă fie de folos!

 


Lasa un mesajApreciere:

Cod de verificare:(Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care scrie o recenzie!)