Acasa > Articole > Cu cine facem meditatii
Cu cine  facem meditatii

Dragi parinti, daca aveti copii la scoala probabil apelati la meditatii si in acest caz  va ganditi cum sa gasiti cel mai bun profesor.

Sunt doua aspecte de care trebuie sa tineti cont: cu ce profesor faceti si unde faceti. In acest articol vom aborda subiectul „ cu cine”.

Sunt numeroase cazuri de elevi care fac meditatii cu profesorul de la clasa. Fie si-au dorit ei fie au fost ”ajutati” sa-si doreasca acest lucru, primind amenintari voalate cu note mici. E cea mai proasta varianta de a alege un profesor petru meditatii.

Sa luam pentru inceput in calcul varianta extrem de rara cand profesorul de la clasa nu santajeaza si isi face meseria cum trebuie si acasa si la meditatii. Se creeaza asteptari si presiuni de ambele parti.

Daca la meditatii tocmai au lucrat un exercitiu si la clasa elevul nu-l mai stie, reactia profesorului va fi mai rea decat in cazul in care nu ar fi lucrat si in particular impreuna. Oricum, profesorul va creste presiunea pe elev cand lucreaza si la meditatii cu el.

Parintii se asteapta in multe cazuri ca notele copilului sa creasca (nu intotdeauna direct proportional cu nivelul de cunostinte) , tocmai pentru ca il platesc pe profesor in particular.

Elevul, daca la clasa stie ca nu poate deranja ora cu intrebari suplimentare, ca nu poate cere de zece ori explicatii pentru acelasi lucru, n-o va face nici la meditatii. Asociaza modul in care are voie sa se comporte cu persoana si mai rar cu locatia de desfasurare.

Daca lam in calcul varianta in care ati ales sa faca elevul meditatii cu profesorul de la clasa de frica notelor, dati-mi voie sa va spun ca aruncati banii pe fereastra si frustrati copilul foarte mult.

Daca pe profesor nu-l intereseaza decat sa incaseze niste bani, nu-si va da interesul la meditatii, va creste notele elevului fara o baza de cunostinte si in momentul in care elevul are de dat un examen sau se schimba profesorul la clasa, situatia este drastica. Asta ca sa luam in calcul doar impactul asupra cunostintelor scolare la materia respectiva dar impactul asupra educatiei in general este foarte mare. Va invata ca asa se rezolva lucrurile, ca e normal sa te lasi santajat.

Sfatul nostru este sa luati atitudine imediat ce va aflati intr-o astfel de situatie, iar Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala va sprijina in acest demers.

Incercati sa gasiti profesori pe baza de recomandari. Avantajul Centrului de meditatii este ca a selectat foarte atent profesorii pentru a se asigura ca acestia pot lucra eficient cu elevii. 

Profesorii Centrului de meditatii si dezvoltare personala au urmatoarele calitati: rabdare, deschidere, flexibilitate, buni pedagogi, drag de elevi si de meserie. Cresterea numarului de elevi care vin pe baza de recomandare este o certificare a acestui aspect.

Fie ca va doriti meditatii la matematica, meditatii la romana sau alte materii scolare, va putem ajuta cu profesorii pe care copiii dumneavoastra ii merita.

 


Lasa un mesajApreciere:

Cod de verificare:

2015-10-05 13:22:52
2
2 din 5

Buna ziua, Voi termina Facultatea de Matematica-Informatica, specializarea Informatica(mentionez ca mai am de dat doar licenta deoarece am lucrat ) si fac meditatii la Informatica de 2 ani . Imi place foarte mult sa impartasesc si altora cunostiintele mele si daca cautati as dori sa fac parte din echipa voastra. Va multumesc!