Articole

Dragii nostri, elevi si parinti,


Ne bucuram sa va regasim pe site-ul nostru si speram, cat mai curand, si in Centrul nostru de meditatii si dezvoltare personala.
Ne dorim ca acest Centru si acest site sa fie floarea care va face primavara la un moment dat in invatamantul romanesc. Daca nu in toata gradina, macar intr-un colt al ei. Vrem sa fie o alternativa la ceea ce se intampla in invatamantul de stat din Romania.
Vrem sa va cunoastem pe voi, dragi elevi, cei care va doriti ceva de la viata, cei care aveti nevoie sa fiti respectati si recunoscuti pentru ceea ce sunteti voi, cei care vor sa invete dar nu stiu care e stilul adecvat personalitatii lor, cei care vor o cariera dar inca n-au descoperit in ce domeniu.
Vrem sa va cunoastem pe voi, dragi parinti, pentru ca impreuna sa dam contur personalitatii si viitorului copiilor nostri.

Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala este locul unde veti gasi:

 • Pegagogie centrata pe elev;
 • Pedagogie a muncii motivate;
 • Pedagogie a comunicarii si cooperarii;
 • Educatie prin reusita;
 • Respectul identitatii personale si al diversitatii;
 • Insusire a notiunilor cu placere si prin experimentare;
 • Folosirea erorilor ca parte integranta a procesului de invatare;
 • Invatarea intr-un climat de securitate si libertate;
 • Tehnologie educationala de ultima ora, adaptata fiecarei materii in parte;
 • Jocuri, concursuri, activitati complementare studiului;
 • Modalitati inovative si indraznete de invatare.


Site-ul acesta nu cuprinde toate ideile si surprizele pe care vi le-am pregatit. Unele din ele vor veni chiar de la voi pentru ca vrem sa fim ca o fiinta ce creste in cel mai frumos mod cu putinta.

Va asteptam sa va aratam ce am pregatit pentru voi!
Cu drag,

Echipa CMDP (Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala)

Facultatea de drept

Facultatea de drept

Facultatea de drept este una dintre cele mai cautate facultati. Exista numeroase universitati de stat sau private care au in structura si Facultatea de drept in diferite orase ale tarii.   Printre Universitatile de prestigiu se numara Universitatea "Al. I. Cuza" Iasi si Unive..
Academia de Politie

Academia de Politie

Dragii nostri, una dintre cele mai cautate unitati de invatamat universitar este Academia de Politie Bucuresti. Aceasta desi, in afara de Facultatea de Drept care se poate urma in Academia de Politie, celelalte sectii vor genera profesionisti politisti, pompieri, adica niste meser..
Invata engleza la fel de bine ca un traducator

Invata engleza la fel de bine ca un traducator

Pentru ca limba engleza este din ce in ce mai folosita, Centrul de meditatii si dezvoltare personala organizeaza meditatii la limba engleza, individuale sau de grup, cu elevi sau adulti. Invatarea eficienta a limbii engleze, astfel incat sa poti sa devii chiar tu un traducator englez roma..
Religia in scoli

Religia in scoli

Unul dintre subiectele controversate ale educatiei in Romania este religia in scoli. Aceasta pentru ca este o materie scolara despre care putini stiu ca este optionala. Despre cat de buna sau daunatoare este religia in scoli nu putem discuta fara a me raporta la ceea ce se preda in timpul..
Metode de invatare inovative

Metode de invatare inovative

Metode de invatare inovative Cand am pornint la drum, am facut-o cu dorinta de a promova un alt stil de pregatire suplimentara prin meditatii, pornind de la particularitatile individuale ale fiecarui elev si de la bagajul de cunostinte existent. Se pare ca am ales metoda core..
Scoli in apropiere

Scoli in apropiere

SUNATI PENTRU DETALII LA 0744.501.918! Dragii nostri, ne-am gandit ca poate ar fi util sa stiti ca se ajunge la noi in cel mult 10 minute de la urmatoarele institutii de invatamant: Sectorul 2: 1. Scoala nr.4..
Pentru profesori

Pentru profesori

         Pentru ca nimic nu e intamplator, dupa ce am scris articolul Despre profesori, am gasit pe pagina de facebook a Andreei Marin, o scrisoare adresata de elev profesorului. M-am gandit ca e de bun augur sa o impartasesc si cu dumneavostra, pe pagina n..
Despre profesori

Despre profesori

        Se vorbeste in ultimii ani tot mai des despre declinul invatamantului romanesc, cu rezultate care se vad la examenele de evaluare nationala si bacalaureat. Cine e de vina? In mod sigu..

--Pagina 4 din 4--