Acasa > Articole > Unde fac meditații?
Unde fac meditații?

 

La început de an școlar părinții au, pe lângă grija cumpărării celor necesare, și grija găsirii unui meditator bun. Cei care cunosc profesori buni din anii anteriori sunt liniștiți dar sunt și multe cazuri în care părinții și elevii au constat, pe pielea lor, că au  jucat la loterie și au pierdut.

Sunt de peste 5 ani pe piața meditațiilor conducând Centrul de Meditații și Dezvoltare Personală . Am fost al doilea Centru înființat în oraș, acum sunt peste 10. Am văzut la interviuri sute de oameni, am avut câteva zeci de angajați și colaboratori. Pornind de la acestă experiență vă spun: AVEȚI MARE GRIJĂ PE MÂNA CUI VĂ LĂSAȚI COPILUL!

Am văzut CV-uri care arătau experiență, rezultate...și care, în urma testării, au devenit nule. Oameni care nu știu materia de limba și literatura română la nivel de clasa a VI-a au meditat elevi 2-3 ani pentru Evaluare Națională și Bacalaureat.

Profesori colaboratori ai altor  Centre care, după interviu, când au văzut că scot un test s-au  scuzat că au treabă și duși au fost.

Profesor care a  făcut închisoare pentru mită și are interdicție de a mai lucra ca profesor încă 5 ani, a venit în București și este colaborator al altor Centre de meditații. Am intrat să-l verific pe internet după interviu pentru că era agitat când îi puneam tot felul de întrebări să  înțeleg ce l-a făcut să lase un post de titular într-un oraș din provincie ca să alerge după colaborări la București.

Site-urile cu anunțuri de meditații sunt pline. Toți spun că sunt cei mai buni. E ușor să scrii orice. Pe unii dintre ei i-am văzut eu cât sunt de buni în intervuri. Și au onorarii mai mari decât un Centru legal.

Dacă aveți nevoie de meditații, avantajul apelării la un Centru este că aveți (sau ar trebui să aveți) contract. Că sunteți protejat de legea privind Protecția Consumatorului. Că sunt (sau ar trebui să fie) profesori selectați.  Dacă faceți meditații la mai multe materii nu aveți grijă să alergați  dintr-un loc în altul.

Aveți grijă la cei care sunt orientați strict pe încasări! Testați acest lucru! Sunt lucruri imposibil de făcut pentru  orice Centru, oricât de bun. Dacă vă promite că în două săptămâni face materia pentru corigență, că îl duce pe copil de la 3 la 10 în două luni, dacă nu știe cum să vă propună mai multe ședințe pe săptămână etc., nu cred că e strict interesat de elev.

Dacă pune în grupă copil de  nota 5 cu copil de nota 8, e clar că ambii elevi vor avea de suferit.

 

Una peste alta, încrederea este temelia oricărei relații, deci și a celei cu meditatorul.

Vă doresc să găsiți colaboratorii potriviți așa încât să vă știți copiii pe mâini bune.

Cu drag,

 

Violeta Niță


Lasa un mesajApreciere:

Cod de verificare:(Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care scrie o recenzie!)