Dezvoltare personala

    Centrul nostru de meditatii isi propune sa-si atinga obiectivele, de a-i ajuta pe elevi sa-si insuseasca materia predata la scoala si care va fi baza pentru examene, inclusiv prin asigurarea suportului psihopedagogic necesar.

    Studiile arata ca suntem foarte diferiti chiar si prin modul de a invata. Unii invatam mai usor auditiv, altii vizual, altii kinestezic. Tipul de inteligenta al fiecaruia este diferit. Tinand cont de aceste particularitati  ale elevilor nostri, vom realiza urmatoarele pentru elevii nostri:

Ii vom invata cum sa invete.

Ii vom ajuta sa-si descopere motivatia de a invata.

Ii vom indruma in alegerea carierei.

Ii vom ajuta sa-si gaseasca echilibrul astfel incat sa aiba bazele necesare invatarii.

Vom fi prietenii elevilor nostri si ai parintilor lor.

Prin intermediul echipei de psihopedagogi, psihologi si specilisti in comunicare , va vom oferi ateliere de lucru cu tematici diverse, pentru elevi si parinti.

Centrul colaboreaza cu un mediator autorizat care ii va invata pe elevi sa-si medieze conflictele de acasa si de la scoala, cu efecte pozitive asupra vietii de familie si sociale.

„Indiferent ce crezi, ca poți sau ca nu poți, în orice caz ai dreptate.”

Henry Ford

Consiliere pentru parintii de scolari

Consiliere pentru parintii de scolari

Parintii isi iubesc copiii si isi doresc ce e mai bun pentru ei. Din acest motiv, unii aleg sa citeasca, sa invete, sa afle lucruri care le pot fi de folos in a-si sprijini copiii in drumul lor. Unii vor sa-i ajute sa-si atinga potentialul maxim, altii vor sa evite situatiile scolare dificile. Un..
Cum ma angajez

Cum ma angajez

ESTI ABSOLVENT? VREI SA TE ANGAJEZI? Nu ai experienta? Nu indeplinesti toate criteriile din anuntul de angajare? Crezi ca nu ai nicio sansa? TRANSFORMA DEZAVANTAJELE IN AVANTAJE! Daca trimiti CV-uri si nu esti invitat la in..
Program

Program

Aici veti gasi programul atelierelor de dezvoltare personala pentru perioada urmatoare.   ”Consiliere pentru parintii de scolari”..
Cine sunt eu? Autocunoastere elevi

Cine sunt eu? Autocunoastere elevi

CINE SUNT EU? AUTOCUNOASTERE ELEVI   NECESITATEA ATELIERULUI Putini dintre adulti se cunosc pe sine insisi dar in cazul copiilor gradul de autocunoastere este si mai scazut. De aici stima de s..
Tu cine esti si de ce te comporti asa?

Tu cine esti si de ce te comporti asa?

TU CINE ESTI SI DE CE TE COMPORTI ASA?   NECESITATEA ATELIERULUI Deseori starile tensionate intre copii si parinti rezulta dintr-o insuficienta cunoastere reciproca sau prin folosirea diferentelor dintre membrii famil..
Conflicte copii parinti

Conflicte copii parinti

0744501918 NECESITATEA ATELIERULUI Din cele mai vechi timpuri s-au inregistrat conflicte intre parinti si copii, puse deseori pe seama diferentelor intre generatii. In ultima vreme insa, acestea par a se fi acutizat. Evo..
Învață să înveți!

Învață să înveți!

Una dintre problemele majore ale generațiilor actuale de elevi este faptul că nu știu să învețe și nici nu-i consiliază nimeni. Suntem diferiți in ceea ce privește capacitatea de concentrare, materiile care ne plac sau nu, strategiile de studiu etc. Parinții și..
Consiliere vocationala

Consiliere vocationala

CONSILIERE INDIVIDUALA   NECESITATE Cu toții suntem de acord ca în ultimii ani se înregistrează o degradare a sistemului de învățământ românesc cu efecte majore in activitatea elevilor si v..
Managementul conflictelor

Managementul conflictelor

SUNATI PENTRU DETALII LA 0744.501.918! Vreti sa aveti copilul in siguranta? Lasati un specialist sa-l invete cum se gestioneaza conflictele! Centrul de meditatii si dezvoltare p..
Atelier de consiliere vocationala

Atelier de consiliere vocationala

SUNATI PENTRU DETALII LA 0744.501.918! Vreti sa stiti care sunt abilitatile copilului dumneavoastra si ce tip de cariera i se potriveste? ..