Acasa > Pentru voi > PARERI ELEVI SI PARINTI
PARERI ELEVI SI PARINTI

Draga vizitatorule, aici vei regasi cateva dintre  impresiile elevilor si parintilor care invata in Centrul nostru. 

Printre ei:

Mama lui Rares: ”Va multumim pentru efortul efectuat anul acesta cu copilul nostru.

Ajutorul dumneavoastra in special , felul in care a perceput prietenia si caldura cu care il inconjurati, l-a facut sa inceapa sa aiba din nou incredere in el, incredere pe care o pierduse de ceva vreme.
Cadrele didactice din sistem nu prea ajuta la dezvoltarea copiilor, am tras noi concluzia , iar forma de comunicare in Centrul dumneavoastra le da sperante si in timp inteleg si copiii ca pot pune intrebari fara sa fie considerati " obraznici".
Multumim mult pentru tot si va dorim un drum lung si plin de succes cu Centrul.
O sa va recomand cu drag la oricine voi auzi ca are nevoie de ajutor.
Dana Calugaroiu.”

 

Catalin ( care la prima intalnire, intre noi fie vorba, se uita tare incruntat , convins ca a nimerit inca un adult care-l va pune la colt):” Ceea ce m-a surprins in mod placut a fost profesionalismul de care da dovada profesorul si conditiile excelente de care pot beneficia. Nu am gasit ceva anume care sa ma surprinda intr-un mod neplacut. Centrul de meditatii este un loc in care te intorci de fiecare data cu placere. Conditiile sunt excelente iar profesorul stie sa te ajute sa treci peste orice problema si mai ales sa destinda atmosfera. Pot spune ca la Centru invatam si ne distram in acelasi timp.

Parintii lui Catalin: ”Ne-a surprins in mod placut discutia pe care am avut-o la inscriere cu managerul Centrului. Am intrat in biroul dansei trei persoane tensionate si stresate si am iesit relaxati si cu zambetul pe buze si plini de incredere.”

Rares: ” Imi place foarte mult profesoara. Imi da incredere sa ma exprim si cand gresesc ma ajuta cu explicatii. Grupul cu care lucrez imi place si ma pot consulta cu colegii fara a ma pune in postura proasta. Aici ma simt respectat si activitatea de aici imi da incredere in mine.”

Mama lui Rares: ”Suntem foarte incantati de tot ceea ce am descoperit aici: atmosfera calda si placuta, modalitatea de abordare, personalul. Am recomandat cu caldura Centrul tuturor prietenilor care au copii la scoala.”

 

"Centrul de meditatii este un Centru educativ mai bun decat scoala, cu oameni veseli care mereu au cate o vorba buna de spus, culori care te fac sa te simti intr-un mediu ideal de invatare si cu dotari moderne."

Cosmin isi doreste sa primeasca pe email ce ar trebui sa lucreze mai mult si materialele lucrate in clasa.

Adi Nemes

Prima reactie pozitiva de la Adi a fost cand a apreciat faptul ca eliberam bon fiscal pentru sumele incasate.

Adi este incantat despre modul in care "profesorii au rabdare sa ne explice fara sa se enerveze", in timp ce tatal apreciaza atmosfera deschisa.

Andreea Sandu, se pregateste la istorie si romana

"Am fost primita cu bratele deschise si mi s-a oferit o sansa, ceea ce m-a surprins in mod placut. De fiecare data cand ma duc la Centrul de meditatii o fac cu placere si cu zambetul pe buze. Profesorii sunt foarte ok si, ceea ce imi place este ca metodele de predare sunt interactive."

Pe mama Andreei a surprins-o in mod placut atmosfera calda si primitoare din Centrul nostru.

Alin: ” Este un Centru total diferit de scoala, unde se pot adresa intrebari pe orice subiect neinteles suficient si unde comunicarea dintre elev si profesor se poate desfasura in conditii bune. Doamna profesoara ne ajuta sa intelegem materia si ne explica de fiecare data cand avem notiuni nesigure.”

Mama Alin: ” Am fost placut surprinsa de dorinta de a schimba ceva in invatamantul romanesc, de un mediu educativ total diferit, , de profesionalismul si daruirea celor implicati in actvitatea Centrului, de modul de comunicare atat cu parintii cat si cu elevii. Salile sunt cam mici si n-ar strica niste teste mai grele, peste ceea ce se preda la scoala.”

Ana Maria Cernica, se pregateste la matematica si romana

"M-a surprins in mod placut faptul ca avem table electronice. Centrul de meditatii este bine intretinut. Profesoara de matematica este foarte calma, stie sa explice si ma ajuta mereu. Profesoara de romana este draguta si imi place ca imi da informatiile necesare pentru examen."

Mama Anei propune micsorarea grupelor de lucru la patru persoane. Ne spune ca a fost surprinsa in mod placut de dotare si atmosfera de invatare si ca admira flexibilitatea personalului. "Este o alternativa excelenta la meditatiile facute acasa cu profesorul. Ofera profesionalism si in acelasi timp o atmosfera de lucru (invatare) adecvata."

 Andrei Badalan, care invata la noi pentru matematica, biologie si romana, a fost placut impresionat de varsta unor profesori  in timp ce tatal apreciaza promptitudinea si ne recomanda transmiterea feedback-ului despre evolutia elevului prin email.

Cosmin Tinjala, se pregateste la romana si matematica.

A fost surprins in mod placut de culorile vii, aspectul modern si dotarile de care dispune Centrul.

"Centrul de meditatii este un Centru educativ mai bun decat scoala, cu oameni veseli care mereu au cate o vorba buna de spus, culori care te fac sa te simti intr-un mediu ideal de invatare si cu dotari moderne."

Cosmin isi doreste sa primeasca pe email ce ar trebui sa lucreze mai mult si materialele lucrate in clasa.

Adi Nemes, se pregateste la romana si matematica

Prima reactie pozitiva de la Adi a fost cand a apreciat faptul ca eliberam bon fiscal pentru sumele incasate.

Adi este incantat despre modul in care "profesorii au rabdare sa ne explice fara sa se enerveze", in timp ce tatal apreciaza atmosfera deschisa.

Pe pagina noastra de facebook veti gasi si filmulete in care elevii isi exprima parerea despre colaborarea cu noi si fotografii ale fiselor de feedback completate de elevi si parinti.


Lasa un mesajApreciere:

Cod de verificare:(Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care scrie o recenzie!)