Acasa > Pentru voi > Teste de matematica
Teste de matematica

Dragi parinti si elevi, pentru ca am intalnit situatii in care au existat surprize la examene pentru ca notele au fost mult mai mici decat in timpul anilor scolari, va propunem o serie de teste la matematica pentru a va evalua nivelul de cunostinte si necesitatea de a face meditatii la matematica.

Va invitam sa le rezolvati si sa trimiteti rezolvarile la [email protected], impreuna cu numele, scoala la care invata elevul si veti primi feedback de la profesorii nostri, totul GRATUIT.

Va asteptam cu drag!

 Test algebra cls a XI-a

 Test analiza matematica cls a XI-a

 Test de verificare cls a X-a

 Test de verificare cls a IX-a

 Test de verificare cls a VII-a

 Test de verificare cls a VI-a

 Test de verificare cls a V-a

 

 


Lasa un mesajApreciere:

Cod de verificare:

2016-02-25 20:24:38
5
5 din 5

Buna seara, As dori sa stiu daca in cadrul institutiei dvs exista si oportunitatea de a dezvolta o cariera. Meditatii dau in privat, la matematica si economie(pana la nivel de licenta, ASE). Intrand din intamplare pe site-ul dvs am avut ideea de a dezvolta o cariera in cadrul acestei institutii. Date de contact: Matei Adrian, 0724829739. O seara buna!

2016-01-23 17:48:38
4
4 din 5

Buna ziua! Doresc sa ma pregatesc pentru admiterea din anul 2016 la facultatea de automatica si calculatoare Sibiu. Va rog sa ma ajutati cu o pregatire online! Multumesc! Cu respect, Cristina Macarie

2015-09-01 21:05:19
5
5 din 5

Buna seara, Sunt interesat de sedinte individuale pentru aprofundarea materiei clasele V - XII la matematica. Am terminat Politehnica acum cativa ani si mi-as dori sa pregatesc si eu la randul meu elevi.